Bilder

Se hva vi driver med

Crossfitsenter på Straume

CrossFit Kystby har i 2015 omgjort Sotra Bil`s gamle veksted til å bli et moderne CrossFit senter, også kalt box. Navnet box kommer av den enkle kvadratiske utformingen av lokalet, som har god takhøyde og plass til å gjøre alle mulige øvelser uten begrensninger. Vi tilbyr WOD gruppetimer, egentrening og personlig trening.

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1

Medlemmer

CrossFit Kystby har ansatte og medlemmer som liker å trene variert med andre aktiviteter og idretter, i tilegg til CrossFit. Felles deltagelse på X-run, Strilaman og andre konkurranser utenfor boxen er å forvente ved mange annledninger. Følg med i timeplanen og på facebook.

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1

Ansatte

CrossFit Kystby er lokalisert på Sotra med mye natur og utearel som passer perfekt for utetrening. Vi har også en grusplass rett utenfor boxen. Den blir benyttet til utetrening for å skape enda mer variasjon og kontrast til innetrening. Ingenting er deiligere å ta en dusj etter en WOD, når man er våt, kald og sliten!

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1