Kurs

Våre kurs og aktiviteter

Dato, tider og påmelding via vår CF KYSTBY APP

Påmelding til Introkurs og Prøvemåned for nye medlemmer via APP. Last ned APP
Kurs: PERSONLIG TRENING

PERSONLIG TRENING

  • Personal Trainer (AFPT)

Julie er sertifisert personlig trener og jobber som coach hos CFKB. Hun brenner for trening og hjelpe deg gjerne med å oppnå dine mål gjennom trygg og tilrettelagt trening. Ønsker du å bli sterkere, forbedre kondisjonen, gå ned i vekt, eller rett og slett bare komme godt i gang med effektiv trening, ta kontakt på julie@crossfitkystby.no

“CrossFit er en treningsform jeg liker godt. Denne type trening er for alle og gir en mestringsfølelse som jeg mener du ikke får andre steder. Ønsker du å bli introdusert for CrossFit så hjelper jeg deg gjerne. Gleder meg til å høre fra deg!” Julie Knarvik

>> Kontakt oss for påmelding

Kurs: PERSONLIG TRENING

PERSONLIG TRENING

Ta kontakt for mer info: 90995483 / johnny@crossfitkystby.no

  • CrossFit Level 1 Trainer
  • CrossFit Level 2 Trainer
  • CrossFit Kids Trainer
  • Eleiko Strength Coach Level 1
  • Personal Trainer

>> Kontakt oss for påmelding

Kurs: CrossFit

CrossFit

Alle våre økter på timeplanen varer i 60min og innholdet varierer fra dag til dag. I løpet av en treningsuke skal du ha vært borti det meste fra kondisjonsøkter av ulike lengder, styrketrening, olympiske løft og gymastikkøvelser. Økten innholder alltid en god oppvarming.

CrossFit hoveddelen kombinerer ulike styrkeøvelser, kondisjonsøvelser og gymnastikkøvelser for å oppnå ønsket intensitet. Noen økter er korte (under 5 minutter), noen er mellomlange (8-12 minutter), mens andre er lange (over 20 minutter).

Du slipper å tenke, vi gjør programmeringen for deg og du kan være trygg på at våre timer gir deg gode resultater om du følger være tre steg som er teknikk og kontinuitet før intensitet!

>> Kontakt oss for påmelding

Kurs: EGENTRENING

EGENTRENING

Alle våre medlemmer har full tilgang til å trene fra 05:00 til 23:00 hver dag. Vi har god plass og kun det beste utstyret fra Rogue, Eleiko og ATA.

>> Kontakt oss for påmelding