Kurs

Våre kurs og aktiviteter

Dato, tider og påmelding via vår CF KYSTBY APP

Påmelding til Introkurs og Prøvemåned for nye medlemmer via APP. Last ned APP
Kurs: INTROKURS: 2 dager

INTROKURS: 2 dager

Dato: 14 & 16.mars 2023

CrossFit Kystby anbefaler Introkurs til alle som vurderer å begynne med CrossFit. Kurset gir en teoretisk forståelse om hva, hvordan og hvorfor mange velger nettopp denne treningsformen. Tiden blir mest brukt til innføring av teknikk i varierte øvelsene for styrke og utholdenhet. Kurset krever ingen forkunnskaper og passer for alle voksne og barn over 11år. Last ned CF Kystby appen for å booke din plass. Kun 12 plasser med bindende påmelding.

Kurs del1: Tirsdag 14.mars (17-18:30)

Kurs del2: Torsdag 16.mars (17-18:30)

>> Kontakt oss for påmelding

Kurs: PERSONLIG TRENING

PERSONLIG TRENING

Ta kontakt for mer info: 90995483 / johnny@crossfitkystby.no

  • Personal Trainer
  • CrossFit Level 1 Trainer
  • CrossFit Level 2 Trainer
  • CrossFit Kids Trainer
  • Eleiko Strength Coach Level 1

>> Kontakt oss for påmelding

Kurs: CrossFit

CrossFit

Alle våre økter på timeplanen varer i 60min og innholdet varierer fra dag til dag. I løpet av en treningsuke skal du ha vært borti det meste fra kondisjonsøkter av ulike lengder, styrketrening, olympiske løft og gymastikkøvelser. Økten innholder alltid en god oppvarming.

CrossFit hoveddelen kombinerer ulike styrkeøvelser, kondisjonsøvelser og gymnastikkøvelser for å oppnå ønsket intensitet. Noen økter er korte (under 5 minutter), noen er mellomlange (8-12 minutter), mens andre er lange (over 20 minutter).

Du slipper å tenke, vi gjør programmeringen for deg og du kan være trygg på at våre timer gir deg gode resultater om du følger være tre steg som er teknikk og kontinuitet før intensitet!

>> Kontakt oss for påmelding

Kurs: EGENTRENING

EGENTRENING

Alle våre medlemmer har full tilgang til å trene fra 05:00 til 23:00 hver dag. Vi har god plass og kun det beste utstyret fra Rogue, Eleiko og ATA.

>> Kontakt oss for påmelding