Kurs

Våre kurs og aktiviteter

Dato, tider og påmelding via vår Facebook side

Hold deg løpende oppdatert på kurs og aktiviteter ved å følge CFKB på Facebook Følg oss
Kurs: BASIC KURS (NYBEGYNNER)

BASIC KURS (NYBEGYNNER)

Dato: LØRDAG 20.OKT 12:00-15:00

CrossFit Kystby anbefaler BASIC kurs til alle nye medlemmer. Kurset gir en teoretisk innføring og svar på hvorfor mange lykkes med nettopp denne treningsformen. Tiden blir mest brukt til innføring av teknikk i viktige øvelsene for styrke og utholdenhet. Kurset er sosialt og gøy, har ingen fysiske krav og passer for alle voksne og barn over 12år. Last ned CF Kystby appen for å booke din plass. Kun 12 plasser med bindende påmelding.

>> Kontakt oss for påmelding

Kurs: KICKSTART KURS

KICKSTART KURS

Dato: 16.OKTOBER - 6.DESEMBER (8UKER)

NED I VEKT? Vi gir deg nå en unik sjangse til å komme iform og oppnå dine personlige mål, med trening og kosthold. Kurset gir deg 8 uker med effektiv trening og kostholdveiledning med oppfølging. Vi forholder oss til helsedirektoratets anbefalinger og kombinerer det med CrossFit. Teori og fellestrening hver tirsdag og torsdag fra 17:30 til 18:30 i 8 uker. Av erfaring kan kursdeltagere som har behov for vektreduskjon, forvente et vekttap fra 5-10kg ved å følge planen vår igjennom hele perioden.

Bindende påmelding og kjøp på app (CF Kystby)

>> Kontakt oss for påmelding

Kurs: CF KIDS (9-12ÅR)

CF KIDS (9-12ÅR)

Dato: 16.OKTOBER - 6.DESEMBER (2MND)

Variert og gøy trening for barn med fokus på mestring og utvikling av balanse, utholdenhet, konsentrasjon, koordinasjon/kroppskontroll og styrke. CrossFit Kids WOD tirsdag og torsdag 16:30 - 17:15. Last ned CF Kystby app og kjøp/book en plass under WOD gruppetimer. Kun 16 plasser med bindende påmelding.

>> Kontakt oss for påmelding

Kurs: VEKTLØFTING / STYRKELØFT

VEKTLØFTING / STYRKELØFT

Dato: Lørdag 12:00 - 14:00

SOTRA KK holder til i våre lokaler og tilbyr fellestrening hver lørdag. Med fokus på å løfte vekter med riktig teknikk og progresjon, tilbyr klubben to spesialiseringer. STYRKELØFT (knebøy/backsquat, benkpress/benchpress, markløft/deadlift) og OLYMPISK VEKTLØFTING (snatch/rykk, clean & jerk/støt).

>> Kontakt oss for påmelding